Kefírování

Jednou jsem někde četla článek o kefíru z tibetské houby a o jeho léčivých účincích.

houbičky
houbičky
Zaujalo mě to a hledala jsem další informace. To už byl krůček k tomu, požádat jednu paní o zaslání houbičky. Teď už kefíruji docela dlouho. Kefír se nemusí dělat každý den, houbičky lze dát do lednice a trochu je tím zpomalit. A hlavně kefír se nemusí jen pít, dá se z něho péct, dělat výborná zmrzlina a podobně. Léčivé účinky a všechny další výhody najdete všude na internetu. Pokud by někdo chtěl darovat houbičku, tak už se mi hezky namnožily. Stačí napsat.
Pak si můžete upéct kefírovou buchtu z mých receptů nebo kefírové muffiny z muffinové kuchařky.
kefír

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.